Меню:
Назад към
EVENTS.IDG.BG
Лектори
 • Емил Дърев

  Емил Дърев

  Управител на Вока Консулт Заместник председател на УС на БАКЕП

  Емил Дърев притежава над 20 годишен опит в областта на финансовия анализ, бизнес планирането, подготовката и управлението на проекти за привличане на финансиране. Притежава над десет годишен опит в подготовката и управлението на проекти по програма САПАРД и Програма за развитие на селските райони 2007-2013, в програмирането и внедряването на контролна среда при работа с публични средства.

 • Венелин Делгянски

  Венелин Делгянски

  Представител на Гранд Агро ООД • Владимир Махнев

  Владимир Махнев

  Mениджър „Консултантски услуги“

  ПрайсуотърхаусКупърс България ЕООД

  Владимир е Мениджър в екипа на ПрайсуотърхаусКупърс България – водещ доставчик на професионални консултантски услуги в сферата на оптимизиране на бизнес процесите, прилагане на индустриални „Best practice“ модели, съдействие при избор на системи за управление на бизнеса и качествен контрол на тяхното внедряване.Владимир има повече от 13 години опит във внедряването на бизнес системи (ERP, CRM, SRM, BI) и е работил за редица големи мултинационални компании.  В последните 3 години Владимир специализира активно и  съдейства за модернизирането на процесите и използваните ИКТ във водещи компании от селскостопанския сектор в България и Сърбия. Познава в детайли предимствата и особеностите на водещите бизнес софтуери като SAP, MS AX, MS NAV, Oracle, както и партньорите им, отговорни за тяхното внедряване на Българския пазар.  

 • Инж. д-р Ганчо Ганев

  Инж. д-р Ганчо Ганев

  Директор следпродажбено обслужване

  Мегатрон ЕАД

  Инж. Д-р. Ганчо Панчев Ганев завърша ТУ Варна специалност „Транспортна Техника и Технологии“ към катедра „Двигатели с вътрешно горене“. През 2001 защитава дисертация към същата катедра на тема „Изследване на смесообразуването в бързоходните дизелови двигатели“ с научен ръководител Проф. Д-р. Димитър Пилев. Професионалния си опит като инженер натрупва с годините като сервизен инженер към автосервизи на БМВ, Ауди, Фолксваген и Ивеко. През 2003 навлиза в сферата на техническата поддръжка на земеделските машини чрез фирма „Булагро Машини“. От 2009 започва като сервизен мениджър във фирма Мегатрон – официален вносител на Джон Диър за България, където и досега работи като „Директор Следпродажбено Обслужване“. През всичките тези години е участвал в редица международни професионални обучения и тренинги. През последните години до голяма степен е посветен на внедряването на нови високотехнологични и ефективни решения, разработени специално за земеделски машини, включващи автоматизация на машините, навигация, телематика и оптимизация.

 • Калин Цветанов

  Калин Цветанов

  CEO

  Intelligent Systems Bulgaria

  Калин Цветанов е CEO на Intelligent Systems Bulgaria - водещият доставчик на интегрирани системи за управление на бизнеса Microsoft Dynamics ERP & CRM у нас, като заема тази позиция от самото създаване на компанията през 2004г. Г-н Цветанов има над 15 години опит със специализирани софтуерни решения за управление на бизнеса. Преминал е различни курсове и обучения, и познава в детайли процесите в организациите от различни сектори – автобранш, производство, търговия, земеделие и много други. Многократно е участвал като гост-лектор на ИТ и индустриални конференции в страната и чужбина.

 • Илиян Панчев

  Илиян Панчев

  Търговски директор

  Софтгруп ООД

  Илиян Панчев работи като търговски директор на Софтгруп от 2012 г. За по-малко от 2 години той поднови облика на Софтгруп пред клиентите й, утвърди позициите на компанията на българския пазар и разшири хоризонтите й на европейския пазар. Занимава се с международно бизнес развитие и продажби и има богат опит в международни компании като Ивеко (автомобилна индустрия) и Блом (геопространствена индустрия). Завършил е Софийски университет „Св. Климент Охридски“ с магистърска степен по Управленски информационни системи и има бакалавърска степен по Стопанско управление от Великотърновски университет "Св. Св. Кирил и Методий".

 • Тодор Кънчев

  Тодор Кънчев

  Продуктов мениджър

  ФТС България ООД

  Тодор Кънчев е Продуктов мениджър за Microsoft Dynamics NAV в ФТС България. С дългогодишен опит по многобройни проекти за внедряване на Microsoft Dynamics NAV от различни браншове на икономиката, както в България, така и в чужбина. Сред основните му отговорности са развиване и обогатяване на предлаганите ERP и CRM  продукти от линията решения Microsoft Dynamics, както и специализирани вертикални решения, базирани на тях. Притежва и (PM certificate)

 • Ивана Атанасова

  Ивана Атанасова

  Ръководител проекти

  Datalab

  Ивана Атанасова е ръководител на проекти на Pantheon Farming от февруари 2014 г. Тя е търговски представител за решенията Pantheon Farming. Отговаря за функционалните подобрения и разширения на Pantheon Farming и за локализацията на софтуера за региона на Македония.Ивана Атанасова е автор на проучвания в областта на ERP системите, лицево разпознаване и криптография. Тя е изнасяла презентации на много значими конференции, засягайки теми като „Безплатни средства за осигуряване неприкосновеността на личните данни“, „Рамка за ефективно и адаптивно електронно обучение“, „Характеристики на лицевото разпознаване“, „Подобряване сигурността на облачно базирани ERP системи“, „Възстановяване на данни в ERP системите“ и др.

 • Добрин Добрев

  Добрин Добрев

  Старши консултант по внедряване на SAP софтуер

  БГ Бизнес Солюшънс

  Добрин Добрев е старши консултант по внедряване на SAP софтуер в БГ Бизнес Солюшънс. Притежава богат опит при анализ на бизнес процесите и предоставяне на оптимизирани решения според спецификата на индустриалния сектор. Преди дейността си в БГ Бизнес Солюшънс е работил в HITACHI Europe и HITACHI Russia. Има 13 години опит при внедряване на софтуер в областите: производство; търговия, земеделие, логистика, финанси.

 • Димитър Сарафов

  Димитър Сарафов

  Мениджър Продажби

  ФТС България ООД

  От декември 2010г. Димитър Сарафов е Мениджър Продажби в ФТС България. Сред основните му отговорности са организиране и развиване на търговската стратегия на компанията и предлаганите от нея ERP и CRM  продукти от линията решения Microsoft Dynamics. Притежава дългогодишен опит с ъс системите за управление на взаимоотношенията с клиенти Microsoft Dynamics CRM и е Microsoft Dynamics Certified Professional за работа с Microsoft Dynamics CRM 2011.

 • Стамена Василева

  Стамена Василева

  Ръководител отдел SAP внедряване

  БГ Бизнес Солюшънс ЕООД

  Стамена Василева е ръководител отдел SAP Implementation в БГ БС, притежава две години опит във внедряването, интеграцията и поддръжката на SAP ERP в различни бизнес отрасли. Сертифициран SAP консултант. Завършила е бакалавър (Бизнес Администрация, Маркетинг и Мениджънт) – University of Portsmouth, магистър (Бизнес Администрация) – Cardiff University