Меню:
Назад към
EVENTS.IDG.BG
Лектори
 • Пламен Зюмбюлев

  Пламен Зюмбюлев

  директор на дирекция „Експлоатация на телекомуникационната мрежа и информационните технологии“

  Мобилтел

  Пламен Зюмбюлев е директор на дирекция “Експлоатация на телекомуникационната мрежа и информационните технологии” в Мобилтел. Дирекцията, в която работят повече от 200 инженери, осигурява поддръжката на всички информационни и комуникационни решения, които оперират в компанията, и на предлаганите на клиентите услуги. За последните 10 години е заемал 5 различни мениджмънт позиции, ръководил е голям брой новаторски проекти, преструкторирания и проекти за управлявани услуги.

 • Юлия Шивергева

  Юлия Шивергева

  ИТ програмен мениджър

  Приста Ойл Груп

  Юлия Шивергева е висококвалифициран ИТ мениджър с огромен опит в банковите и корпоративни информационни технологии. Нейните умения като ИТ лидер са придобити в 17 годишната и работа по стратегическото ръководство на различни проекти за инфраструктурно развитие и въвеждане на базови информационни системи в Централна и Източна Европа. Притежава богат опит в реализацията на сложни информационни решения, отговарящи на специфични бизнес потребности.

 • Александър Захариев

  Александър Захариев

  Търговски представител на Gartner в България

  Управляващ директор, Calisto Adriatic

  Започва кариерата си в Агенция за чуждестранни инвестиции като ИТ експерт. Участвал в ИТ организацията на събитията на "Български Икономически Форум". Бил е мениджър продажби, а в последствие управляващ директор на „Бизнес Информационни Технологии и Системи” - компания, специализирана в продажбата на АТМ и ПОС терминали, системен интегратор на Dell. Създава и ръководи компания, специализирана в дистрибуция на софтуерни решения за локализация и глобализация на съдържание. Магистър от Философския факултет на СУ "Св. Климент Охридски". Има квалификации по E-Commerce, управление на проекти и маркетинг.

 • Ивайло Йосифов

  Ивайло Йосифов

  Главен изпълнителен директор и председател на управителния съвет

  Дженерали България Холдинг ЕАД

  Ивайло Йосифов се присъединява към Дженерали България през 2009 г., като първоначално заема длъжността Главен директор по ИТ, а от  2010 г. поема длъжността главен директор операции  и ИТ и член на УС на Дженерали България Холдинг ЕАД, а през март 2012 г. е назначен за главен изпълнителен директор и председател на управителния съвет на групата.  Преди това Йосифов е работил в БТК, в продължение на повече от 15 години, като е заемал различни длъжности, включително ръководител на отдел “Бизнес информационни системи” и Главен директор по ИТ. Част от богатия му професионален опит са комплексни проекти за изграждане и трансформация на дейта център, внедряване и консолидация на билинг системи, внедряване на ERP и CRM системи и т.н.

 • Димитър Димитров

  Димитър Димитров

  Прокурист

  ЗД Евроинс АД

  Димитър Димитров е прокурист на “ЗД Евроинс” АД и заместник-председател на Надзорния съвет на „Еврохолд България”. Той притежава 14-годишен опит на ръководни длъжности. Бил е изпълнителен директор на „Старком Холдинг” АД (1998-2006), директор на отдел „Информационно обслужване, статистика и анализи” на “ЗД Евроинс” АД (1998 - 2005) и прокурист на Дружеството от 2005 г. Димитър Димитров е заместник-председател на Надзорния съвет на „Еврохолд България” от 2006 г.Притежава магистърска степен по „Електроника и автоматика” от Технически университет – София.

 • Николай Костов

  Николай Костов

  Собственик и управител

  Аптеки “Ремедуим”

  Николай Костов е собственик и управител на Аптеки “Ремедуим”. Той завършва Фармацевтичния факултет на Медицинския университет в София през 1989 г. През 1990 -1991 г. е научен сътрудник в Центъра за биогенни стимулатори към Научно-изследователски химико-фармацевтичен институт (НИХФИ). От 1991 г. Николай Костов е съдружник във фирма “Виталис”, а от 1998 г. е собственик на “ЕТ Терахим-Николай Костов”, управляваща веригата аптеки “Ремедиум”.

 • Ренета Лакова

  Ренета Лакова

  Финансов мениджър

  Интергейтид Микроелекроникс България ЕООД

  Ренета Лакова е финансов мениджър на Интегрейтид Микроелектроникс България ЕООД – сертифициран производител и поддоставчик на електронни модули за автомобилната индустрия. Тя заема тази позиция от 2009 г. Ренета завършва бизнес администрация и стратегическо управление в Софийски университет “Св. Климент Охридски”. Специализира счетоводство и финанси към ACCA (Association of Chartered Certified Accountants), а през 2014 г. е удостоена с титлата CFO на годината 2014, категория “Планиране и бюджетиране”, под патронажа на Форбс България. Ренета също така притежава и опит в областта на бизнес комбинации като сливане, отделяне, аутсорсинг и интеграция на дейности, както и в сферата на Operational excellence и lean management. ИМИ България е част от силно диверсифициран филипински холдинг Аяла Корпорейшън с глобални дейности в сферата на високотехнологични производства, комуникационни и комунални услуги, инвестиционни имоти и др.

 • Венцислав Христов

  Венцислав Христов

  Началник отдел „Електронна обработка на информацията” ГД „ГРАО”

  МРРБ

  Венцислав Христов е началник отдел „Електронна обработка на информацията” в ГД „ГРАО”. В МРРБ – дирекция ГРАО той е от над 20 години, а на настоящата си позиция е от 2000 г. Завършил е ТУ (ВМЕИ) София – инженер по автоматика и системотехника. Преди постъпването му в ГРАО в продължение на 4 години се е занимавал със системи за населението, бази данни, информационни системи като научен сътрудник в Институт по програмни продукти и системи.

 • Олга Василевска

  Олга Василевска

  Управляващ съдружник

  MW LOGISTICA

  Олга Василевска е управляващ съдружник в българо-немската спедиция MW LOGISTICA, фирма с дяловото участие на Emons Spedition GmbH. Магистър по финансов мениджмънт в СУ "Климент Охридски" и Университете Бордо IV, Франция, г-жа Василевска е завършила бакалавърската си степен с Бизнес Администрация в Германия. Професионалния си опит г-жа Василевска придобива в международните компании Hewlett Packard, Schenker, Simon Hegele Logistics и Hilti. С практически опит в сферата на клиентското обслужване, продажби и оптимизиране на процесите, за основен фокус в работата си в момента определя увеличаването на клиентската база.