Меню:
Назад към
EVENTS.IDG.BG
Начало

16та конференция по електронно управление

Трансформиране на администрацията в посока добро управление 

12-13 март, 2015 г., София хотел Балкан, зала Средец

Под патронажа на
Румяна Бъчварова, заместник министър-председател по коалиционна политика и държавна администрация на Република България


Със съдействието на
Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията
Национално сдружение на общините в Република България; Мрежа на асоциациите на местните власти в Югоизточна Европа (NALAS)

Електронното управление има за цел да улесни начина за работа на гражданите с администрацията. Каква е визията за електронно управление в България, какви са текущите и предстоящите дейности пред електронното управление, в каква степен предоставяните електронни административни услуги се използват от гражданите и бизнеса, какви са възможностите за финансиране на проекти, свързани с електронното управление, са въпроси, на които ще търсим отговор в рамките на 16-та конференция по е-управление през 2015г.

Традиционно изданията на конференцията са подкрепяни от Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията, Национално сдружение на общините в Република България, Мрежа на асоциациите на местните власти в Югоизточна Европа (NALAS).

Ежегодно в събитието взимат участие: министри, зам. министри, главни секретари и ИТ директори на ведомствата, областни управители, кметове, зам. кметове и главни секретари на общини, ИТ специалисти от администрациите, представители на водещи световни и български компании в областта на информационните и комуникационни технологии, представители на донорски организации.Как протече събитието през 2014 г, можете да се информирате на:
http://events.idg.bg/bg/2014/eadministration/presentations


Технологичен партньор на конференцията: