Меню:
Назад към
EVENTS.IDG.BG
Събитието в медиите
Начало

17-та конференция по електронно управление

„Големите промени в електронното управление“

10-11 март, 2016, София Хотел Балкан, зала Роял

Под патронажа на
Румяна Бъчварова, заместник министър-председател по коалиционна политика и държавна администрация
и министър на вътрешните работи

Със съдействието на:
Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията и Национално сдружение на общините в Република България


В края на 2015г.станахме свидетели на промени, предизвикани от необходимостта развитието на е-управлението да бъде стимулирано, инвестиционния климат и средата да бъдат подобрени и да бъдат осигурени по-качествени административни услуги на хората и бизнеса. Администрацията на Министерски съвет съобщи за създаването на Държавна агенция „Електронно управление“ (ДАЕУ) и на Държавно предприятие „Единен системен оператор“ (ДП ЕСО). Какви ще бъдат ползите от създаването на новата агенция, какво предстои пред е-управлението в страната ни през 2016-та, какви са приоритетите и очакванията, са само част от въпросите, на които 17-тата конференция по електронно управление ще потърси отговор.

През 2015-та година конференцията бе проведена под патронажа на заместник министър-председателя по коалиционна политика и държавна администрация г-жа Румяна Бъчварова, а традиционно изданията на конференцията са подкрепяни от Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията, Национално сдружение на общините в Република България, Мрежа на асоциациите на местните власти в Югоизточна Европа (NALAS).

Ежегодно в събитието взимат участие: министри, зам. министри, главни секретари и ИТ директори на държавни ведомства, областни управители, кметове, зам. кметове и главни секретари на общини, ИТ специалисти от администрациите, представители на водещи световни и български компании в областта на информационните и комуникационни технологии, представители на донорски организации.


Технологичен партньор на конференцията:


Как протече събитието през 2015 г, можете да се информирате на:
http://events.idg.bg/bg/2015/eadministration/video