Меню:
Назад към
EVENTS.IDG.BG
Събитието в медиите
Лектори
 • Николай Ненчев

  Николай Ненчев

  Министър на отбраната на Република България

  Николай  Ненчев има висше юридическо образование – магистър по право, политически науки и международни отношения. Г-н Ненчев е бил Народен представител в 43-то Народно събрание (2014) и председател на БЗНС (2011). Професионалната му кариера включва длъжността сътрудник в адвокатска кантора „Агора“ (2008), специализант в Европейския парламент (комисии: Правна комисия по конституционните въпроси и Комисия по външна политика) (2007), асистент, преподавател в Нов Български университет, Център за изучаване на рисковете и сигурността (2003), заместник-председател на „Сдружение Евроинтеграция“ и координатор на Програма за трансгранично сътрудничество и европейската интеграция за Югоизточна Европа (2002), инициатор и учредител на „Сдружение Евроинтеграция“ (2000), началник на кабинета на вицепрезидента Тодор Кавалджиев (1997 – 2002) и др. 

 • Антон Герунов

  Антон Герунов

  Началник на Политическия кабинет на заместник министър-председателя и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова

  Секретар на Съвета за административната реформа

  Антон Герунов е началник на политическия кабинет на заместник министър- председателя по коалиционна политика и публична администрация и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова, както и Секретар на Съвета за административната реформа. Занимава се с координация на политиките по електронно управление, административна оптизимация и прозрачност чрез отворени данни. Има опит в частния сектор като международен бизнес консултант, ръководител проекти, както и в публичния като икономически съветник на министър-председателя и на министъра на икономиката, енергетиката и туризма. Антон Герунов има защитен докторат по икономика и е преподавател в Софийския университет "Св. Климент Охридски".

 • Джо Пайва

  Джо Пайва

  CIO

  Международна търговска администрация, Министерство на търговията на САЩ

  Джо Пайва е CIO на Международната търговска администрация (ITA), Министерство на търговията на САШ, където полага усилия чрез технологиите да увеличи клиентската база от 25 000 до 250 000. Г-н Пайва се присъединява към ITA през 2014г. от Министерство по въпросите на ветераните в САЩ, където последно е бил главен стратег по технологиите. Преди това е бил начело на Департамента по въпросите на ветераните и Департамента на отбраната на САЩ – обединена структура по инициатива на президента, като изпълнителен директор за Виртуални електронни записи. Изиграл е ключова роля в Департамента на отбраната на САЩ в няколко критични инициативи като заместник-директор за Enterprise архитектура, инфраструктура и мрежови операции в кабинета на секретаря на отбраната. Преди да стане част от администрацията, г-н Пайва е бил CIO и изпълнителен вицепрезидент на големи частни и публични компании в САЩ, както и в международни такива. Неговите търговски успехи включват превръщане на компания, разработваща софтуер за здравеопазването, в публична; помага на компания за ИТ услуги да отвори в рамките на две години свои подразделения в САЩ, Азия и Европа с четирикратно увеличение на доходите; дава старт и на една от първите глобални VoIP мрежи. Неговите публикации включват и съавторство в учебник, който се използва в реномирани университети, както и на статии за развитие, придобиване и имплементация на ИТ. Г-н Пайва е бил част от военоморските сили на САЩ веднага след като завършва образованието си и служи осем години в различни военни подразделения, сред които на суша и по вода, разположени в Централна Америка, Близкия Изток и Африка. След събитията от септември 2001, г-н Пайва се връща към военна служба като част от Националната гвардия на Американската армия. Той продължил да служи като полковник лейтенант в запас към Американската армия. Той получава своята инженерна степен от Worcester Polytechnic Institute.

 • Крум Гърков

  Крум Гърков

  Изпълнителен директор

  Европейска агенция за управление на големи информационни системи в областта на правото и вътрешните работи (eu-LISA)

  Крум Гърков е изпълнителен директор на eu-LISA от 1 ноември 2012г. Той има повече от 15 години опит в публичния и частния сектор и две магистърски степени в областта на информационните технологии и MBA. Г-н Гърков е ориентиран към иновативните технологии стратег, който ръководи мащабни глобални проекти с цел оптимизиране управлението на ИТ портфолио и оперативна ефективност. От 2007 до заемането на лидерския пост в eu-LISA г-н Гърков е бил директор „Операции“ в Experian Group ltd. Той ръководил всички дейности в delivery центъра и се грижел за осъществяване на връзката между технологичните решения и бизнес целите в Европа, Близкия изток, Африка и Индия. Преди това, г-н Гърков заемал позицията мениджър „Проекти“ в Hewlett Packard, с отговорности към ключови инициативи, включително консолидация на мащабния дейта център и консолидация и интеграция на портфолиото от приложения. От 2003 до 2006г той е CIO на Национална агенция за приходите, където ръководил няколко успешни инициативи, сред които нова информационна система за управление на приходите и инфраструктурата в цялата мрежа на Агенцията. През 1996г г-н Гърков се присъединява към Центъра за масова приватизация в България (специализирана държавна агенция, която осъществява надзор на приватизация на държавни активи в България), където през годините споделя няколко отговорности. Първоначално той е старши експерт национална координация и управлява стратегии и операции, свързани с информационните технологии. Две години след това е назначен за заместник-директор ИКТ.

 • Марк Хойзе

  Марк Хойзе

  Професионален консултант по ИТ сигурност

  Берлин, Германия

  ИТ сигурността вълнува Марк Хойзе от дете. Любопитството как нещата работят отвътре и как да ги използва по различен начин, го водят до извода, че знанието за сигурността, етиката, доверието и надеждността са много важни в живота му. Обича програмирането и осъществява своите иновативни идеи. Основава през 1995г. организация за проучвания в областта на сигурността, която е активна и днес - „The Hacker’s Choice” и е автор на известни security tools като hydra, amap, thc-ipv6, SuSEfirewall и др. Тя е мястото, където той разработва две от 20-те най-добри security tools в света. Любовта към програмирането започва в университета, налагало се да работи като Unix администратор, където е трябвало да се грижи за сигурността и защитните стени след пробиви и атаки, и като програмист за Secude’s crypto toolkit. Тогава започва кариерата му.От 1997 до 1998 е бил част от екипа на Deutsche Bank като инженер Защитни стени. Той разработил dmz инфраструктури, които днес са в същия си вид и имплементирал защитни стени на всички платформи, дори мейнфрейм. От 1998 (до 2006) SuSE Linux го привлича като ръководител на екипа по ИТ сигурност (непълно работно време). Марк Хойзе създава силен екип от професионалисти, с който заедно конфигурират най-сигурната linux distribution. През 1999 Марк се чувства отегчен от работата в Deutsche Bank и осъзнава, че единственият начин да се движи напред, е да стане консултант – там работата винаги ще го държи в течение на новостите и ще го движи напред. Затова се присъединява към екипа на KPMG. Така за 3 години, той става най-младият мениджър по ИТ сигурност в Германия. През 2003 той решава да се премести в Берлин и напуска KPMG. През 2004г. Марк се присъединява към екипа на n.runs  една от най-добрите компании за ИТ сигурност по това време, като security team leader, където остава до 2007г.От юли 2007 е независим и никога не се е обръщал назад. От 1998г. той започва да се занимава с професионални обучения на тема secure programing и става ключов лектор в много международни конференции. Сега знае, че контролът, който има върху пътуванията по света и достатъчното време за изследвания в областта на сигурността е единствения начин да се задържи на върха на security вълната.

 • Юрий Генов

  Юрий Генов

  Изпълнителен директор и член на УС на Банка ДСК; Председател CIO Клуб

  Банка ДСК

  Юрий Генов е изпълнителен директор на Банка ДСК. Той е част от екипа на Банка ДСК от есента на 1999 г. – първоначално като директор на дирекция „Дългосрочно планиране и общобанкови проекти”, след което от 2004 г. е началник управление "Развитие и внедряване на ИТ системи". Преди да се присъедини към Банка ДСК е работил в ТБ Биохим - първо като експерт, а после като началник на отдел „Приложни системи”. Член е на клуба на ИТ мениджърите в България и е председател на Управителния съвет на CIO клуба. Носител е на престижната награда на Клуба на ИТ мениджърите в България “ИТ мениджър на годината” за 2009 г. в категория “Мениджмънт”.

 • Михай Габриел Таназе

  Михай Габриел Таназе

  Директор ИТ звено – Услуги по киберсигурност, KPMG в Румъния

  Член на ISACA Румъния

  Габриел Таназе е директор на ИТ звено – Услуги по киберсигурност в KPMG в Румъния. Г-н Таназе има повече от 13 години опит в KPMG и е отговорен за имплементацията и развитието на услугите по киберсигурност. Той планира и координира активностите на Звеното и ръководи и обучава екипите да прилагат подходящите мотодологии, инструменти и технологии. Също така Габриел Таназе е отговорен за бизнес развитието и бизнес взаимоотношенията.Той работи по проекти за киберсигурност за клиенти в различни индустрии, сред които финансови услуги, здравеопазване, телекомуникации, продажби и забавление. Габриел е  CISA, CGEIT,  CRISC и  OPST сертифициран и е член на ISACA Румъния.

 • Д-р Георги Шарков

  Д-р Георги Шарков

  Национален координатор по киберсигурност

  Георги Шарков е завършил е „Математика” в Софийски университет със специализация „Компютърни науки” и дисертация в областта „Изкуствен интелект”, както и приложни изследвания в областите генетика, биофизика и термография (Белгия). От 1994 г. ръководи екипи и международни проекти за разработване на софтуерни системи в сферата на финанси и банкиране, е-business, онлайн търговия, B2B пазари и борси. От 2004 г. е директор на регионалния център на Европейския софтуерен институт (ЕСИ Център България/Източна Европа, www.esicenter.bg) и регионален мениджър за Източна Европа на ЕСИ (www.esi.es ). Инструктор е в сферата на SPI (Software Process Improvement), управление на качеството и CMMI (Capability Maturity Model Integration, SEI, USA), както и акредитиран одитор по ITMark (покриващ информационна сигурност, бизнес зрялост и качество на процесите в ИТ фирми). Лидер на изследователска мрежа в областта на криптографията и информационната сигурност, киберсигурност и защита, модели за устойчивост (resilience) на бизнеса. Експерт към ЕК CEN работна група по e-skills и е-компетентности. Преподава в Софийски университет по управление на качеството и подобряване на софтуерните процеси. Ръководи междууниверситетска програма за модернизация на обучението по управление на софтуерния и ИТ бизнес. Един от инициаторите за създаване на БАСКОМ (Българската асоциация на софтуерните компании) и неин председател от 2001 до 2007 г. Участник в редица инициативи за конкурентоспособност на ИКТ в България и региона и създаване на регионалния бранд SEE IT. Учредител на ИКТ Клъстер България. Член е на Software Engineering Institute (USA), на редица програмни комитети на международни конференции в областта на софтуерното инженерство. Членувал е в журита на национални и международни конкурси по ИТ, иновативен бизнес и идеи. Член е на Световното жури на конкурса на ООН World Summit Award 2011 (www.wsis-award.org ).

 • Васил Величков

  Васил Величков

  Съветник по електронно управление на заместник министър-председателя по коалиционна политика и държавна администрация и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова

   

   

      

 • Цанко Цолов

  Цанко Цолов

  Член на Комисията за защита на личните данни

  Цанко Цолов  е избран за член на Комисията за защита на личните данни с решение на  42-то Народно събрание от  15 април 2014 г. Член е на Съвместния надзорен орган на Европол и на Координационната група за надзор на Европейската система за автоматизирана идентификация на пръстови отпечатъци (Евродак). От 2007 г. до избирането му за член на КЗЛД  Цанко Цолов е началник на отдел „Регистър и архив” на Комисията за защита на личните данни, където участва във формирането на политиките за регистрация на администраторите на лични данни и ръководи изграждането и експлоатирането на автоматизираните информационни системи и информационните фондове на Комисията.Цанко Цолов е завършил Висшето народно военно артилерийско училище „Георги Димитров” със специалност „Автоматизирани системи за управление на ПВО, радиотехника и радионавигация” и Военна академия „Г.С. Раковски” със специалности „Национална сигурност и отбрана” и „Автоматизирано управление на войските”. Професионалната му кариера започва във военновъздушните сили на Министерство на отбраната, където поддържа специализирани информационни мрежи и автоматизирани системи за обработка на информация. Бил е научен сътрудник във Военен научноизследователски институт на Генералния щаб на Българската армия, където е участвал в изграждането на автоматизираната информационна система на ръководния състав на Българската армия и Министерство на отбраната.

 • Иван Станчин

  Иван Станчин

  Старши мениджър „Информационна сигурност”

  Уникредит Булбанк

  Иван Станчин работи в сферата на информационната сигурност над 10 години. Започва своята кариера в тази област в Българска телекомуникационна компания. Придобива опит в системното и мрежово програмиране в UNIX среда. Има много добри познания за Linux ядро и мрежи. Получава и прилага успешно обширните си познания за информационна сигурност, Firewall, IDS и VPN технологии, корпоративни инфраструктурни решения, UNIX OS и мрежи. Като главен мениджър в Уникредит Булбанк отговаря за установяването, оперирането и управлението на ИТ сигурността в банката, като гарантира съответствие с изискванията на УниКредит групата и международните стандарти за информационна сигурност. Осигурява изискванията и контролира наблюдението на ИТ инфраструктурата, осигурявайки защита на информацията в УниКредит Булбанк. Участва в корпоративни инфраструктурни проекти, като подсигурява упрвавлението на рискове, свързани със сигурността на информацията.

 • Делян Бойчев

  Делян Бойчев

  Анализатор ИТ сигурност в GfK, зам.-председател на ISACA Sofia-Chapter

  GfK

  Делян Бойчев заема длъжността анализатор ИТ сигурност в GfK и е зам.-председател на ISACA – Sofia Chapter. Преди да заеме тази позиция той е бил част от екипа на ING Bank като началник отдел "Управление на информационния риск". В ING Bank (през 2001) е работил още  в отдел за поддръжка на електронното банкиране и отдел „Управление на информационния риск”.Г-н Бойчев е завършил висше образование в Технически университет. Сертификати: CISM, MCSE Security track.

 • Рамона Червенкова, CGEIT, CRISC

  Рамона Червенкова, CGEIT, CRISC

  ISACA-Sofia Chapter

  Г-жа Червенкова е специализирала в областта на преструктуриране на бизнес процесите, организационно преструктуриране, управление на промените, ИТ риск и контрол, както и в дефиниране на ИТ стратегии и усъвършенстване на управлението и оперативната дейност в ИТ. Тя също има повече от 30 години опит в ИТ развитие и внедряване и ИТ одит и контрол.Г-жа Червенкова е ръководила комплексни проекти по организационна промяна, оперативно усъвършенстване, разработване на ИТ стратегии, както и проекти за внедряване на ИТ системи за клиенти. Тя има широк опит в управлението на проекти, в организационното планиране, в планирането и управлението на дейността по ИТ, разработването и внедряването на ИТ системи, а също в областта на управлението и контрола на ИТ рискове.Завършила е множество успешни проекти за внедряване на ERP системи в България, Германия, Великобритания, Холандия, Белгия и на Балканите, като има значителен опит при комплексни ИТ решения в редица индустрии, включително обществения и банковия сектор, производството и услугите.

 • Костадин Костадинов, CISM

  Костадин Костадинов, CISM

  Директор Информационна сигурност

  Алианц България Холдинг

  Костадин Костадинов е високо квалифициран мениджър по информационна сигурност с опит в организирането на всички аспекти на управление на информационната сигурност и риска. Демонстрира знания и опит в разработка и управление на програми за сигурност и управление на инциденти. Той е разпознаваем като организационен лидер и мултифункционален експерт в бързоразвиваща се среда.Костадин Костадинов е директор Информационна сигурност в Алианц България Холдинг от март 2014 до момента. Той поддържа и ръководи стратегията за управление на информационната сигурност на компанията съгласно поставените цели. Той работи съгласно политиките, стандартите и добрите практики за информационна сигурност. Периодично провежда оценка на риска и уязвимостите, както и анализ на заплахи. Поддържа интеграция между плана за реакция на инциденти, възстановяване при бедствия и аварии и бизнес плана.Професионалният му опит включва работа като служител по Информационна сигурност в Българо-Американска кредитна банка (януари 2012 – март 2014); експерт Технологична сигурност в Mobiltel (януари 2009 – януари 2012); служител по ИТ сигурност в Пиреус Банк (април 2005 – декември 2008); експерт ИТ сигурност в EWA-Bulgaria (2003 – 2006); QA експерт в CodeSpring България (януари 2002 – април 2003); регионален мениджър на POST.BG (септември 2000 – декември 2001) и мениджър разработка на web site във в. Стандарт (януари 2000 – септември 2000).

 • Ганеш Кумар

  Ганеш Кумар

  Старши пенетрейшън тестър

  Кеъртауър ООД  Ганеш Кумар е старши пенетрейшън тестър в Кеъртауър ООД, базирани в Лондон, Великобритания. Той работи в сферата на ИТ сигурността от над 7 години и специализира в тестовете за уязвимости на ниво мрежа и приложения, включително като част от ‘червен екип‘. Притежава сертификат CREST Certified Registered Tester и има богат опит в различни области като е извършвал инфраструктурни тестове за банки, търговски и правителствени организации, и други. Ганеш има бакалавърска степен по Инженерство в електронните комуникации както и магистърска степен по Компютърно-мрежова сигурност.

  a.dopchev@abv.bga.hristakieva@gmail.coma_oszg.antonovo@abv.bgabp@abv.bgabtoffice@agrobultech.comabz2000@abv.bgadir@isu.bgadk@adk.bgagra_2000@abv.bgagrakom_rz@abv.bgagraren_otdel@abv.bgagrex@lucky.bgagritecood@gmail.comagro.penev@abv.bgagro_bel2001@abv.bgagrobildinvest@abv.bgagrobul_r@abv.bgagrocenter@mbox.digsys.bgagrocom@abv.bgagroconsultsz@mbox.contact.bgagrodarbgltd@abv.bgagrodrip@abv.bgagroecobg@gmail.comagroelit@abv.bgagroelite@abv.bgagrofarm_n@abv.bgagrofermer2002@abv.bgagrogarant@b-trust.orgagrogard@abv.bgagrohol@abv.bgagroin@agroin.euagroinvest_pro@abv.bgagrokashta@abv.bgagroland@b-trust.orgagroles_dimov@abv.bgagromet.2003@gmail.comagronic@abv.bgagronica@techno-link.comagronom@agronom.bgagronom@villalyubimets.comagropo_2003@abv.bgagrosarvis@mail.bgagroserviz.a.iliev.@gmail.comagrosis_ood@abv.bgagrospace@abv.bgagrospektar@abv.bgagrostil@gmail.comagrostilood@start.bgagrotehnika@abv.bgagrotexim@abv.bgagrotida@abv.bgagrotim@abv.bgagrotisbg@mail.bgagrotop_2000@yahoo.comagrotrade_by@abv.bgagrotreid.bulgaria@gmail.comagrotron@agrotron.bgagrovin@mail.bgagrovin2007@abv.bgaigwelding@dir.bgalexandar.georgiev@podemcrane.comalexandra.timac@gmail.comalpler_plovdiv@abv.bgalvina@abv.bgamzplovdiv@abv.bgaqualand_ltd@abv.bgaquasystems@abv.bgaroniada_agro@abv.bgartfokus@mail.bgartinoff@abakusbroker.comartmetalbg@abv.bgasa_destil@abv.bgatanaska1977@abv.bgatanasv@gmail.comati_dobrich@abv.bgati98@abv.bgavis.zavet@gmail.combaggerhydraulik@abv.bgbarbaros_ m@dir.bgbasarbovo@abv.bgbechev.ivan@gmail.combel_oszg@abv.bgbella93_eood@abv.bgbelogradec@gmail.combest_rice@abv.bgbestagro@abv.bgbeti_dimitrova@abv.bgbgagro@bgagro.bgbgapple@abv.bgbgbio.org@abv.bgbgyogurt@mail.bgbibs_bakalov@abv.bgbilegama@abv.bgbilkarachev@abv.bgbimco@bimco.netbio.ood@abv.bgbiofruta@eco-bg.combiohumus@abv.bgbiovet@biovet.combklazarov@gmail.comblk_vidin@mail.bgbmdm@abv.bgbnhu@abv.bgboiana_agro@abv.bgborislav88888@mail.bgboro_trade@abv.bgbracig_oszg@abv.bgbratiaaleksievi@abv.bgbrevis@b-trust.orgbritch_skenanski@mail.bgbross_nz@mail.bgbsb_bg@abv.bgbstrahinov@abv.bgbti@dir.bgbuerger-berlin@gmx.debuglata_ood@mail.bgbuler@abv.bgbulfrut_bg@abv.bgbulgrein_2004@abv.bgbullandagro@abv.bgcalexova@abv.bgcellar@todoroff-wines.comchemapool_morava@chemapool.bgcholakov69@abv.bgchpk.m.kamik@abv.bgchppk_nashaniva@b-trust.orgciko@eufunds.bgcontact@kamenki.bgculture_of_wine@abv.bgd.nikolova@dbank.bgd.petrov@cml.bgdabc@dobrudja-abc.comdalboka@dalboka.comdanail.kamenov@venture-equity-bg.comdaniel.minev@interagribg.comdaniela.paskaleva@bulagro.comdaniela_iotova@abv.bgdeg.georgi.dobrev@gmail.comdeitabg@mail.bgdendi.petkov@abv.bgdenkogeorgiev@abv.bgdesislava.lazarova@bayer.comdeyanlazarov6@gmail.comdiana.dimitrova@fruits.bgdiana@itg.bgdidkind@yahoo.comdikengineering@dobrich.netdikov2010@abv.bgdikovi_8891@abv.bgdiminem@abv.bgdimov_svnik@abv.bgdinko@lena-bg.comdio565@abv.bgdmihailov36@gmail.comdnaidenov_1949@abv.bgdnenkov@bgagro.bgdnssolutions@outlook.comdobrin.doynov@dalkomotors.comdobrudja_export@abv.bgdoshkovplamen@abv.bgdracia@mail.bgdrava.agro@abv.bg;  drago.nenov@abv.bgdriada_ood@abv.bgds.ivanova@abv.bgdstoyanova@agrofinance.bgdunav_01@abv.bgdushko47@abv.bge.bahareva@kimex-bg.come_davidkova@tbiinfo.euedima_tech@abv.bgedinstvo_kostievo@dir.bgedinstvo_sv@abv.bgedinstvo13@abv.bgeggbird@mail.bgekoagro@mail.bgekoprodukti@abv.bgelia-kernels@geogroup.orgelii@tivigroup.comelit.komers95@abv.bgelitagro@b-trust.orgelt1@abv.bgembul@emboy.comemil@vocaconsult.comemil_81chaushev@abv.bgenergy1953@abv.bgenev@irrisyst.euenter@mbox.digsys.bget_georgikostadinov@mail.bget_kartel@abv.bget_radoslav_kostadinov@mail.bgetvasiko@abv.bgeufunding@sis.bgeurotarpin@virgilio.itevgeniya.velinova@sab.bgevidim@enjoywine.bgfactory@euroetil.comfatumsz@abv.bgfavorit97@abv.bgferex@abv.bgferruzza@ferruzza.itfial.geo@trading.bgfiamma.bg@gmail.comfilip69@abv.bgfiliptot@abv.bgg.balabanov@emiroglio.comg.ganev@megatron.bgg.petrov@tractorinvest.comg_sgeorgiev@abv.bggabriela.boshnakova@kia.bggabrovsb@ebrd.comgap47@abv.bggarant_yankovi@abv.bggard_invest@abv.bggarvan_nela2@mail.bggeli_eood_@abv.bggeoconsult@b-trust.orggeorgieva@azpb.orggergana.liungova@venture-equity-bg.comgermi.ood@abv.bggets.gi@mail.bggim_ss@abv.bggkolev@yahoo.comglobaltradingbg@yahoo.comgnagro2010@gmail.comgnikpetrov@abv.bggold_klas93@abv.bggr.agro.stil.06@abv.bggrand_agro@mail.bggranichar_93@abv.bggreen.industry@abv.bggreenfuture_pl@abv.bggreens_ltd@abv.bggshiligarska@opticom-bg.comgtroev@abv.bghana_progres@abv.bghcs@boniholding.comhebros_vinprom@abv.bghed2000@abv.bgherculesdischarrow@gmail.comhisaragra@abv.bghydrosystem_bg@yahoo.comi.georgiev@geoplan.bgi.iliev@diana-ltd.comi.nacheva@bulagro.com"i.zarkov@noor.bg"iggbirg@mail.bgik@himel.infoilhan.ahmed@abv.bgilia_gangov@abv.bgiliyana.evtimova@basf.cominfo@agritop-bg.cominfo@andi-98.cominfo@domaineboyar.cominfo@ebak.grinfo@eniobonchev.cominfo@enzazaden.bginfo@fialbg.cominfo@hydromark.euinfo@inovex.bginfo@krismar1938.cominfo@markov-nm.cominfo@mkgumi.euinfo@naturafit.bginfo@polymex.cominfo@qmaqatar.bginfo@spiritussanctus.bginfo@vinex.bginstankoff@gmail.cominvestagro5@abv.bgipanchov@gmail.comirena@ttm.bgiskra_kapinovo@abv.bg"it@omegaagroinvest.comitomova@agro-invest.comiv_2000_69@abv.bgivan.zhekov@infocom.bgivan@bcelhovo.orgivan_chikov@abv.bgivan60krol@abv.bgivanka64@abv.bgivd.almond@gmail.comivo@baiw.orgiynyzov_kv.levski@abv.bgizbamanastira@gmail.comizoa@dir.bgjanetakneja@mail.bgjekovi1996@b-trust.orgjiro_trade@mail.bgjitenklas@abv.bgjitnica.1993@abv.bgjivko.prokopov@esab.bgjivkoviood@abv.bgjk_pishtigovo@abv.bgjoro@gyuvetch.bgk.avramov@abv.bgk.chervenov@bn-wine.euk.kutov@mbox.is-bg.netk.milev@vocaconsult.comk.mollov@akvarel-bg.comk.rashkova@agri-m-bg.comk_damiyanova@mail.bgkabadaiev@gmail.comkalidis@mail.bgkalina_klenski@abv.bgkaloyan@winwines.netkanio_radev@abv.bgkarabunar@bulgarian-heritage.comkarageor@gmail.comkaterina2d@yahoo.comkhristobakalov@gmail.comkimcho@agrohol.comkindzhakov@gmail.comkirad_dobrich@mail.bgklas_komers2@abv.bgklas2000eood@abv.bgklass94@abv.bgkmk_ltd@abv.bgkolendro@mail.bgkolevkomers2008@mail.bgkolorit5@abv.bgkomerciala@tehnos.sikoop.saglasie@gmail.comkoop_iztok@mbox.is-bg.netkoop_seqchi_92@abv.bgkooperacia_kb@abv.bgkoopmladost@mail.bgkostovgd@gmail.comkoutsakis@mail.bgkrassimir.stankov@aristabrokers.eukrasy@bulpro2004.comkristera@agriabg.comkshentov.melinvest@gmail.comkvintkomers@abv.bgkw_vinum@abv.bgl.zanev@agromachunagroup.comlachko.vraza@abv.bglalyu@abv.bglavenderbul@mail.bgleongor@abv.bglili_hris@abv.bglogodajwinery@logodajwinery.comlpis_24ch@mail.bglubo@harmonica.bglz2ai@abv.bgm.hadjieva@primex-bg.comm.jelyazkov@bulagro.com"m.mihaylov@boniholding.comm.nedyalkova@faf.bgm.tsvetkov@tminox.comm.zharova@geotrading.bgmanager@lvk-vinprom.commanager@villayustina.commaria.kotseva@m-a.bgmaria_mincheva@trimbul.commariakkrasteva@abv.bgmarina@biohoneybulgaria.commariniliev@yahoo.commarinkeva@agrosky.bgmarinov@marvin.bgmariya.naydenova@unicreditgroup.bgmarketing@agritop-bg.commarkova@varex.bgmarpex@abv.bgmatanova_e@ubb.bgmatevbg@matev.commburnaska@bacb.bgmelnishkalaska@abv.bgmerkurij_agro@abv.bgmetalagro_nkolev@abv.bgmetarem.ad@gmail.commetos@mail.bgmihaela_et@abv.bgmihailov_mariza@abv.bgmihailova.v@bdbank.bgmilen.nikolov@grain.bgmitka57@abv.bgmitko_europe@abv.bgmitova_eli@abv.bgmiziawinery@abv.bgmkarateva@bgagro.bgmkm@mkm.bgmmihaylov@bacb.bgmngeorgieva@ppk-korten.commri_kneja@abv.bgn.ralchev@abv.bgnadejda_riahovo@abv.bgnadenaplovdiv@abv.bgnadia.ivanova@bg.henkel.comnak_ltd@yahoo.comnapredak7@gmail.comnatalia.todorova@grain.bgnatashashikova@abv.bgnaz_d@abv.bgnelly.stancheva@iow.bgnenov@rhold.bgnevena.angelova@infocom.bgnikemis@abv.bgnikola_shtipkov@abv.bgnikolay.manev@gwconsulting.bgnikolay.stankov@stankoff-bg.comnikolina_1969@abv.bgnikom_serviceparts@abv.bgnina80nina@abv.bgnkolev@todoroff-wines.comnnesterova@alltech.comnvtours@abv.bgnzik@villamelnik.comobedinenie_93@abv.bgobszg_aksakovo@abv.bgobszg_avren@abv.bgobszg_vdol1991@abv.bgoctopodm@yahoo.comoczg_np@abv.bgodz_razgrad@mail.bgodz_silistra@ mbox.contact.bgodzg@net-surf.netodzg_blagoevgrad@mzh.government.bgodzg_dobrich@mzh.government.bgodzg_gabrovo@mzh.government.bgodzg_kardzhali@mzh.government.bgodzg_lovech@mzh.government.bgodzg_pazardjik@abv.bgodzg_plovdiv@abv.bgodzg_ruse@mzh.government.bodzg_samokov@mail.bgodzg_sfgrad @mzh.government.bg.odzg_sfoblast@mzh.government.bgodzg_shumen@mzh.government.bgodzg_sliven@mzh.government.bgodzg_stz@mbox.contact.bgodzg_targovishte@mzh.government.bgodzg_var@abv.bgodzg_varna@mzh.government.bgodzg_vidin@mzh.government.bgodzg_vraca@mzh.government.bgodzg_yambol@mzh.government.bgodzgknl@abv.bgodzgvtr@gmail.comoffice.plovdiv@agrion.bgoffice.sofia@agrion.bgoffice@adig.bgoffice@agriabg.comoffice@agrinet-bg.comoffice@agrion.bgoffice@agrobull.comoffice@agroind-tires.comoffice@agromanage.bgoffice@agroproductgroup.comoffice@agrotehchast.bgoffice@agrotime.comoffice@agrotron.bgoffice@agrotv.bgoffice@alpha-mix.comoffice@animex.bgoffice@balkanlinks.comoffice@bec.bgoffice@bgapple.comoffice@bisobulgaria.comoffice@bsgold.bgoffice@bulagro.comoffice@bulgarian-heritage.comoffice@burgozone.bgoffice@chemapool.bgoffice@denbg.comoffice@dikarconsult.comoffice@divesestate-bg.comoffice@djiro-trade.comoffice@domaineboyar.comoffice@emveco.bgoffice@esit-scale.comoffice@euroetil.comoffice@euromarket.bgoffice@evroprogrami.comoffice@faf.bgoffice@festa.bgoffice@festawine.comoffice@fpi.bgoffice@gimel.bgoffice@gradinaria-bg.comoffice@grain.bgoffice@gulbaniswine.comoffice@hipro.bgoffice@hitech-2000.infooffice@homegardentt.comoffice@ira-eko.comoffice@kamt-bg.comoffice@katarzyna.bgoffice@katyamen.euoffice@litex.bgoffice@marash.bgoffice@mazzotti.bgoffice@melinvest.bgoffice@miziaagro.bgoffice@naid62.bgoffice@norexagro.bgoffice@orbelus-bg.comoffice@peshtera.comoffice@profisys-karcher.comoffice@prostream.bgoffice@pulden.comoffice@sadina.comoffice@salla.bgoffice@sevan-bg.comoffice@sidar-agrstaf.comoffice@sisindustries.bgoffice@sland.bgoffice@staven-bg.comoffice@stoykovi-univers.comoffice@universal-nvg.bgoffice@viand.bgoffice@villayustina.comoffice@vinexbg.comoffice@vini.bgoffice@vinpromyambol.comoffice@wineunion.euoffice@zemedelski-zemi.bgoffice_agro@mail.bgofficegd@globedistillers.bgofiice@gimel.bgoic.blagoevgrad@eufunds.bgoic.burgas@eufunds.bgoic.dobrich@eufunds.bgoic.gabrovo@eufunds.bgoic.haskovo@eufunds.bgoic.kardzhali@eufunds.bgoic.kyustendil@eufunds.bgoic.lovech@eufunds.bgoic.montana@eufunds.bgoic.pazardzhik@eufunds.bgoic.pernik@eufunds.bgoic.pleven@eufunds.bgoic.plovdiv@eufunds.bgoic.razgrad@eufunds.bgoic.ruse@eufunds.bgoic.shumen@eufunds.bgoic.silistra@eufunds.bgoic.sliven@eufunds.bgoic.smolyan@eufunds.bgoic.sofia@eufunds.bgoic.stz@eufunds.bgoic.targovishte@eufunds.bgoic.varna@eufunds.bgoic.vidin@eufunds.bgoic.vratsa@eufunds.bgoic.vt@eufunds.bgoic.yambol@eufunds.bgok_nachalo@b-trust.orgopticom@opticom-bg.comorudica@mail.bgos_zg_kostenec@abv.bgosg_botevgrad@abv.bgosz_ardino@abv.bgosz_bansko@abv.bgosz_belograd4ik@abv.bgosz_boynica@abv.bgosz_bregovo@abv.bgosz_chernoochene@abv.bgosz_dimovo@abv.bgosz_djebel@abv.bgosz_gramada@abv.bgosz_hitrino@abv.bgosz_kardjali@abv.bgosz_kirkovo@abv.bgosz_kresna@abv.bgosz_krumovgrad@abv.bgosz_kulavd@abv.bgosz_loznitsa@abv.bgosz_makresh.1976@abv.bgosz_momchilgrad@abv.bgosz_nk@abv.bgosz_novoselo@abv.bgosz_popovo@abv.bgosz_stambolovo@abv.bgosz_svilengrad@abv.bgosz_tv@abv.bgosz_vidin@abv.bgoszg.septemvri@abv.bgoszg.svi@abv.bgoszg_apriltci@abv.bgoszg_asenovgrad@abv.bgoszg_b@net-surf.netoszg_batak@abv.bgoszg_belitca@abv.bgoszg_ber@net-surf.netoszg_blgrad@abv.bgoszg_bojur@abv.bgoszg_boliarovo@abv.bgoszg_borovo@mail.bgoszg_br@net-surf.netoszg_brezovo@abv.bgoszg_bsl@abv.bgoszg_byala@mail.bgoszg_ch@net-surf.netoszg_chb@abv.bgoszg_dd@abv.bgoszg_dimitrovgrad@abv.bgoszg_drag@abv.bgoszg_dranovo@abv.bgoszg_elena@abv.bgoszg_ep@abv.bgoszg_etropole@abv.bgoszg_gab@dir.bgoszg_gd@net-surf.netoszg_gm@abv.bgoszg_goce_delchev@abv.bgoszg_hadjidimovo@abv.bgoszg_harmanli@abv.bgoszg_haskovo@abv.bgoszg_hisar@abv.bgoszg_isperih@abv.bgoszg_ivailovgrad@abv.bgoszg_kaloqnovo@abv.bgoszg_kaol@abv.bgoszg_karlovo@abv.bgoszg_kaspi4an@abv.bgoszg_kotel@mail.bgoszg_kozlodui@abv.bgoszg_krivodol@abv.bgoszg_kubrat@abv.bgoszg_lesi4ovo@abv.bgoszg_letnica@abv.bgoszg_lov@abv.bgoszg_lukovit1@abv.bgoszg_m@net-surf.netoszg_madjarovo@abv.bgoszg_marica@abv.bgoszg_mezdra@abv.bgoszg_nikopol@abv.bgoszg_omurtag1@abv.bgoszg_oryahovo@abv.bgoszg_pavlikeni@abv.bgoszg_pazardjik@abv.bgoszg_petrich@abv.bgoszg_pirdop@abv.bgoszg_pleven@abv.bgoszg_plovdiv@abv.bgoszg_qk@net-surf.netoszg_rakitovo@abv.bgoszg_rakovski@abv.bgoszg_razlog@abv.bgoszg_rodopi@abv.bgoszg_rom@abv.bgoszg_ruse@mail.bgoszg_sadovo@abv.bgoszg_saedimemie@abv.bgoszg_sandanski@abv.bgoszg_satovcha@abv.bgoszg_sev@abv.bgoszg_shumen@abv.bgoszg_sim@abv.bgoszg_simitli@abv.bgoszg_sl.pole@abv.bgoszg_sliw@abv.bgoszg_smiadovo@abv.bgoszg_stambolyiski@abv.bgoszg_strajitza@abv.bgoszg_strumyani@abv.bgoszg_suhindol@abv.bgoszg_suvorovo2@abv.bgoszg_svoge@abv.bgoszg_tetewen@abv.bgoszg_tg@abv.bgoszg_topolovgrad@abv.bgoszg_triavna@abv.bgoszg_troyan@abv.bgoszg_tundja@abv.bgoszg_ugarcin@abv.bgoszg_varb@abv.bgoszg_vel@abv.bgoszg_venec@abv.bgoszg_vetrino@abv.bgoszg_vpreslav@mbox.contact.bgoszg_vr06@abv.bgoszg_yakoruda@abv.bgoszg_zavet@abv.bgoszg_zlt@abv.bgoszggarmen@abv.bgoszggod@abv.bgoszgiht@abv.bgoszgkbr@abv.bgoszg-lom@net-surf.netoszglqs@abv.bgoszglubimec@abv.bg oszgmineralnibani@abv.bgoszg-mon@net-surf.netoszg-novazagora@mbox.contact.bgoszgovchakupel@mail.bgoszgpancharevo@mail.bgoszgpravec@yahoo.comoszg-sliven@mbox.contact.bgoszgstraldja@abv.bgoszgtsar_kaloqn@abv.bgoszguliantci@mail.bgoszg-v@net-surf.netoszg-vl@net-surf.netoszgvrabnica@mail.bgosz-razgrad@abv.bgovcharov@agriabg.comp.kerezov@karoll.bgp.nelkov@technofarm.bgp.stanev@lebosol.bgp.stanisheva@karoll.bgp_staykovska@agrofinance.bgp_tsaneva@abv.bgpaloma@maquinariacamara.compan_oszg@abv.bgparvimai@dir.bgparvimai-plasment@dir.bgpendos@abv.bgpepi@prospeed.bgpepido@abv.bgpeshtera_oszg@abv.bgpeter.shterev@gmail.competia@3artfood.bgpetko.stamboliev@abv.bgpetya.grancharova@cheminova.compgagova@abv.bgpid@plov.omega.bgpiligrim_67@abv.bgpirgos_agro@abv.bgpk_levski@abv.bgpk_vt@abv.bgpkitanov@bacb.bgpl.panchev@abv.bgpleiady@abv.bgplodorodie_zkpu@abv.bgplubenova@bgagro.bgpm.petrov@abv.bgpolomie@abv.bgpozkgo@abv.bgppk_baniska@abv.bgppk_brashlyan@abv.bgppk_krasen@abv.bgppkzoracbrod@dir.bgppzk_sracimir@abv.bgpriaspa@hotmail.comproagro@mailbg.infoproektant@aquamat2000.comprogres_3639@abv.bgproject@richhouse.eupt_oszg@abv.bgptk1950@abv.bgptzk_trud@abv.bgpyoncheva@eltrakbulgaria.compzg_dobrudja@abv.bgqntar@abv.bgr.koyumdzhiyska@technopanel.comr.lazarova@tradexpress-l.comr_ploshtakova@agrofinance.bgr_shoselov@novotechprom.comradom@ecofol.comradostina.kairiakova@nik-agriculture.comralomex@mail.bgraykov@agriabg.comrayna.dimitrova@limagrain.comrazcvet@abv.bgrelaxrz_ltd@mail.bgrembi_elena@abv.bgremuss@abv.bgremzi_ahmed@abv.bgrenar@mbox.contact.bgrenata.koseva@nik.bgrks_pb@mail.bgrlvk_05bourgas@abv.bgrlvk_sandanski@abv.bgrlvk_sliven@abv.bgrlvkmizia@mbox.contact.bgrlvktrakia@gmail.comrmanolov@karoll.bgrosela@abv.bgrosi_bb@abv.bgrosltd@mail.bgrossagro@abv.bgrotaro@gmail.comrozita98@abv.bgrs_ad@abv.bgrusalovs@yahoo.comrusevga@abv.bgs.apostolov@bioselena.coms.d.stoyanov_84@abv.bgs.manolov@mbox.is-bg.nets.ognyanova@ocvbg.coms.solak@abv.bgs.stanchev@bulagro.coms.stancheva@mtrade-fruits.coms_dechev@ameta.bgs_ilchovski@yahoo.comsafarimh@dir.bgsaglasieasparuxovo@abv.bgsales@agroway-bg.comsales@aquamat2000.comsales@biokom-trend.comsales@svishtov-winery.comsales@vesidon.comsamiaziz1979@gmail.comsasa20@mail.bgsasho_com@abv.bgsavelagro@abv.bgsd.rumi.5@abv.bgsdaeva@opticom-bg.comsecretary@mz-bg.euselect_seeds@abv.bgselga_aa@abv.bgsever1@mail.comsezoni7@abv.bgshans_92@yahoo.comsilvia_av@yahoo.comsimeonov100@gmail.comsinhroninvest@abv.bgsinticawinery@yahoo.comskala_13@abv.bgsks62@abv.bgslatri@abv.bgslav.verigi@gmail.comslavi_koev@abv.bgsliven@garagent.comsofia@pulden.comspm-elit@dir.bgsprink@abv.bgstandart1954@abv.bgstani777@abv.bgstaven_bg@dir.bgstefan1333@abv.bgstefanov@agriabg.comstefka.stoykova@procreditbank.bgsthd@abv.bgstmarkov@abv.bgstoyanov@oikocredit.orgsumiagro@sab.bgsvetla@octopod.eusvetlozar.veltchev@yahoo.comsvilen_batanov@abv.bgt.avramova@gmail.comt.mancheva@eco-bg.comt_alv@abv.bgtediood@abv.bgteodor@agrotime.comtermcmbg@gmail.comtimesm@hotmail.comtinka_z@abv.bgtmash.bg@gmail.comtodor_moraliyski@abv.bgtodorov@siscoopbg.comtodorov_krasimir63@abv.bgtodorova@avis-bg.comtoni.nikolov@socgen.comtopalov.t@k-sinove.comtpk_obedinenie@abv.bgtpopova@postbank.bgtrade@omegaagroinvest.comtrakia_tarki@abv.bgtrakia_traki@abv.bgtrakiabda@mail.bgtrakiaest@yahoo.co.uktrakiec@abv.bgtrakiiska_zora@abv.bgtrenchev@marash.bgtrifon.vasilev@monsanto.comtsagro@gmail.comtsvetanov@chemapool.bgtsvetkov@megatron.bgtsvetomila_spasova@abv.bgtundja73@mail.bgtus_eood@abv.bg"uzunova@isu.bgv.cikov@faf.bgv.dinchev@stambolovo-winery.comv.donchev@karoll.bgv.dragolov44@abv.bgv.kostadinova@vigalex.bgv.stoykov@valerii.comva52gr@abv.bgvalleyv123@yahoo.comvaltabac@abv.bgvanev70@abv.bgvarbanov@azpb.orgvarex@varexgroup.comvasilev.ilian@gmail.comvdjerassi@postbank.bgvelina.dineva@motobul.comvema_eood@mail.bgverkauf@gulbaniswine.devesco@agrohol.comveselina_petrova@kirov.netvesi.petar.cachev@abv.bgveskaal@abv.bgvesko.vasilev@statev.infovictoria93@abv.bgvikib.ltd@gmail.comviktor.maksimov@tornum.bgvili76@mail.bgvinal-ad@lovechnet.comvinivel@dir.bgvinprom_biala@abv.bgvinprom_mira@yahoo.comvinzavod@mavrud.comvioletazb@gmail.comvirdjinia_2000@abv.bgvitis.agro@abv.bgvk.ch.atanas@gmail.comvkossev@abv.bgvppoffice@el-soft.comvrusev@eurofert.bgwildfarm@tourism.bgwinery@bratanovi.comwinery@vinpromrousse.comwralcheva@abv.bgwvalentin@abv.bgyanitza.georgieva@caussade-semences.bgyankovi_ood@mail.bgyavor@kvsagro.comzadruga.babovo@abv.bgzafirov@abv.bgzemi_gori_69835@abv.bgzemia96@abv.bgzemko@abv.bgzemkoopzov@abv.bgzemya@mail.bgzhana.georgieva@frodexim.comzikal@villamelnik.comzk.edinstvo@b-trust.orgzk_brazdi@mbox.is-bg.netzk_dunav_93@abv.bgzk_kubrat@abv.bgzk_napredak@b-trust.orgzk_niva93@abv.bgzk_pishtigovo@abv.bgzk_plodarodie@mail.bgzk_saedinenie_pe@abv.bgzk1994@abv.bgzkbenk@abv.bgzkdobrotika@mail.bgzkedinstvo_b@abv.bgzkhbotev@abv.bgzkprogres@abv.bgzkpu.palamarca_92@abv.bgzkpu_21vek@abv.bgzkpu_921950@abv.bgzkpu_briast@abv.bgzkpu_peichinovo@mail.bgzkpu_slaviani@abv.bgzkpu_sokol@abv.bgzkpu_tsenovo@b-trust.orgzkpu_uzunov@b-trust.orgzkpu_zlati_voyvoda93@abv.bgzkpu_zora@abv.bgzkpurosicajantra@abv.bgzkpuseyach@gmail.comzkpuvedrina@abv.bgzkpuzora_belcov@mlnk.netzlaten_klas95@abv.bgzlaten_klass@abv.bgzlatenklas_snv@abv.bgzlatin@rudibg.comzlatnabucaood@abv.bgzlatosel@abv.bgzora@netplusdb.bgzora99@mail.bgzorakneja@abv.bgzpk_novpyt@abv.bgzppk_napredak@abv.bgzt@zemedelskatehnika.comztudjarova@cibank.bgЕlРi@АВv.ВgРpzk_progres_93@abv.bgagrokartel@abv.bg

 • Станислава Димитрова

  Станислава Димитрова

  Представител на Търговския департамент на САЩ

  Посолство на САЩ в Република България

   Станислава Димитрова е координатор на сектора „Информационни технологии и комуникации“ в Търговското представителство към Посолство на САЩ в България. Ръководи търговските инициативи по кибер сигурност на Търговските представителства (подчинени на Търговския департамент на САЩ) към Посолствата на САЩ в 18 европейски държави. Станислава Димитрова работи с водещи фирми и правителствени структури от САЩ в областта на информационните технологии и комуникации. Водила е многобройни правителствени и бизнес делегации до САЩ и Европа с цел запознаване с добрите практики за електронно управление и кибер сигурност.   

 • Д-р Иън Уолъс

  Д-р Иън Уолъс

  EMEA PRINCIPLE PRE SALES ENGINEER

  Digital Guardian

  Д-р Уолъс се присъединява към Digital Guardian през 2012 г. като старши консултант професионални услуги. В момента е главен presales инженер, осигуряващ работата на каналите и партньорите в EMEA с особен акцент върху регионите DACH и ЕЕ. След като се дипломира от Университета в Kingston през 1990 г. с магистърска степен по информационни системи и с докторска степен по изкуствен интелект, той работи в редица водещи компании, включително Rolls Royce, Microsoft, BT, Avocent и LANDesk. От 2005 г. се фокусира върху ИТ сигурността и обучението на каналите, като става първият Microsoft тренер по време на първото роудшоу на фирмата в EMEA.

 • Адв. Зорница Димитрова

  Адв. Зорница Димитрова

  Специалист Интелектуална собственост

  Адвокатско дружество „Динова Русев и Съдружници“

  Зорница Димитрова е високоспециализиран експерт по интелектуална собственост и притежава специализация в областта от Университетски колеж Лондон с акцент в областта на правната природа на информацията, защитата на търговски тайни и документалното и корпоративно структуриране на бизнес модели с оглед максимална защита и комерсиализация на информация, авторски произведения, включително софтуерни продукти, патенти и търговски марки. Адвокатско дружество „Динова Русев и Съдружници“ е адвокатска кантора, предлагаща специализирани правни услуги нa юридически и физически лица в много области на гражданското, административното и процесуалното право. Kантората има специализирани екипи във всички области на експертизата си, включително експерти по право на интелектуалната собственост, защита на лични данни и търговски тайни и тясно специализиран екип по трудово право. • Цезар Варлан

  Цезар Варлан

  Инженер по сигурността

  Check Point Software Technologies

  Цезар Варлан е инженер по сигурността в Чек Пойнт за Румъния и България. Неговите отговорности включват оказване на помощ на партньорите в процеса на промотиране и поддръжка на Чек Пойнт продукти и решения. Преди да се присъедини към Чек Пойнт, Цезар е работил като архитект на решения за сигурност в различни сектори- телеком, банки и застрахователни дружества, директно управлявайки различни Security и IT&C технологии.

 • Ивайло Стоянов

  Ивайло Стоянов

  Директор продажби „Публичен сектор“

  Хюлет-Пакард Ентърпрайз

  Ивайло Стоянов е в Хюлет-Пакард България ЕООД от 2010г. когато започва като Technology Services Sales Executive. Тази позиция е част от организацията за системна интеграция в Хюлет-Пакард. Като част от екипа за системна интеграция е бил отговорен за дефинирането на нуждите на клиентите и предоставянето на цялости решения, които да решават конкретни бизнес нужди и задачи. От август 2012 година е мениджър “Технологични услуги и облачни решения”. В текущата си роля е отговорен за развитието на технологичните услуги на гиганта Хюлет–Пакард, както и за развитието и утвърждаването облачните продукти и услуги, предоставяни от Хюлет-Пакард на българския пазар.

 • Петко Пенелски

  Петко Пенелски

  Търговски директор

  Мнемоника АД

  Петко Пенелски е търговски директор на „Мнемоника“ АД. Има над 12-годишен опит в корпоративните продажби, по-голямата част от който е придобит в ИТ сектора. Сред значимите проекти, в които е имал водеща роля, са консолидацията на системи за съхранение на данни във водещи финансови институции в България, цялостен аутсорсинг на дейности и прехвърляне на услуги в клауд среда, сред които ERP и CRM системи. Участвал е при имплементирането на мащабни решения за сигурност и много други.Завършил е Университет за национално и световно стопанство (УНСС) в София, специалност „Икономика на търговията“.

 • Любош Клокнер

  Любош Клокнер

  CEE Field System Engineer

  F5 Networks

  Любош Клокнер е Field System Engineer във F5 Networks, където отговаря за Централна и Източна Европа.Преди това е работил като ръководител екип на група инженери по сигурност на мрежите в основен системен интегратор в Словакия.Любош от години се интересува и работи в областта на сигурността в ИТ.Днес той се фокусира и прилага знанията си в областта на сигурността на услугите и приложенията в индустрията, доставчиците на услуги, центровете за данни и облачните технологии.

 • Ивелин Павлов

  Ивелин Павлов

  Мениджър продажби & Бизнес развитие, основател и управляващ партньор от 2010 г.

  Akat Technologies

  Ивелин Павлов завършва с отличие езикова гимназия в Ловеч. Завършва счетоводство и контрол в Стопанска академия "Д. A. Ценов". Има магистърска степен по счетоводство, както и специализации в управленско счетоводство и корпоративен мениджмънт. След завършване на образованието си, Ивелин Павлов работи като счетоводител и финансов мениджър за известни компании в областта на индустриално инженерство и клинични изследвания.

 • Чавдар Николов

  Чавдар Николов

  Управляващ директор

  АCТ София

  Инж. Чавдар Николов е управляващ директор на ACT Sofia. Част е от екипа на АКТ от 1992 г. като съдружник и управител, а от 2005 г. е съдружник и управляващ директор в АСТ София. Завършва висшето си инженерно образование през 1983 г., а от 1987 г. е Н.С.II ст. в Централен институт по изчислителна техника, където е ръководител екип, занимаващ се със софтуерни проекти.

 • Марин Маринов

  Марин Маринов

  Hewlett Packard Enterprise Software Services Business Lead, South East Europe & Israel

  Марин Маринов е професионалист с над 15 годишен опит в сферата на софтуерните технологии, оптимизацията на процеси и трансформиране управлението на ИТ ориентирано към повишаването на бизнес резултатите. Водил е екипи разработчици, създаващи високо продуктивни решения за паралелна обработка на данни на базата на отворени технологии. Работи от 2007 г. в консултантските звена на Hewlett-Packard, където в момента е главен консултант за софтуерните решения на компанията, отговорен за пазар от 27 държави в Централна и Източна Европа.

 • Адина Гоага

  Адина Гоага

  QA Team Lead

  IXIA Systems

  Software test engineer with 10 years' experience, working for companies producing or testing network equipment/software . Ixia QA for the last 6 years, dealing with both network test (IxNetwork, Breaking Point Systems) and network visibility solutions (ATIP).Responsible for the whole testing cycle including planning, test development, execution and reporting. Technical experience on L23 Routing &Switching protocols, application security and cloud and virtual environment.Specialties: Test process development, planning, test case development, troubleshooting, driving defect resolution, project management and teaming skills.

 • Диана Глигориевич

  Диана Глигориевич

  Маркетинг директор и съсобственик

  ТелеГруп

  Изгражда международна кариера, заемайки ръководни позиции в авиационната и телекомуникационната индустрии - в успешни компании и институции като Центъра за обмен на информация и документация към Обединените нации, Червения кръст, JAT, Bell Helicopters Texton Industries, Centrocoop, Telefonija A.D., TeleDynamics. Днес тя е начело на маркетинг екипа на ТелеГруп и е отговорна за представянето на новите технологични решения от портфолиото на компанията и за създаването на конкурентни предимства за фирмата на пазара на информационните и комуникационни технологии.Активист е на неправителствени организации в Сърбия като „Равни възможности“, „Клуб първа съпруга“ и „Асоциация на бизнес дамите в Сърбия“. Освен своята анагажираност с неправителствените организации, тя е и член на борда по мениджмънт и информационно-комуникационни технологии на Белградската търговска камара, Американската търговска камара и е член на борда на сръбската Асоциация на работодателите. Ангажирането с хуманитарна и социалноотговорна дейност е съществена част от нейната работа и от корпоративната култура на ТелеГруп.Завършила е Филологическия факултет на Белградския университет. Има магистърска степен по социолингвистика от Сорбоната и МВА по маркетинг и мениджмънт от Wharton Faculty, University of Pennsylvania. В допълнение към социалните науки, тя има и техническо образование от Технологичния колеж в Лондон. Специализира CRM в IDC . Говори 5 езика.

 • Михаил Павлов

  Михаил Павлов

  Директор „ Системи за Съхранение на данни“

  Хюлет Пакард Югоизточна Европа

  Михаил Павлов е член на екипа на Хюлет-Пакард България ЕООД от 2008г. когато започва като Мениджър Клиенти в Personal Systems Group.От 2010 година е директор „Системи за Съхранение на Данни“ в Хюлет Пакард България Тази позиция е част от организацията за Enerprise решения в Хюлет-Пакард. Като част от този екип е бил отговорен за развитието и налагането на решенията за съхранение и управление на данни на HP в България, а след придобиването на 3Par от Хюлет Пакард и за позиционирането на новите решения на компанията.От Октомври 2013 заема регионална позиция за Хюлет Пакард Югоизточна Европа, с фокус държави – България, страните от бивша Югославия, Албания, Молдова и Малта. В настоящата си позиция отговаря пряко за развитието на бизнеса с решения за съхранение и управление на данни в региона.

 • Мартин Конов

  Мартин Конов

  ИТ мениджър, Data Network Solutions and Support Services Department

  Intracom

  Инж. Мартин Конов е опитен професионалист в  Информационни технологии с 5 години опит в сферата на хардуер, софтуер и поддръжка на мрежи. Той е IT мениджър в Интраком България, отговаряйки за организацията и управлението на проекти, изпълнение, конфигуриране и проектиране на  LAN базирани решения и мрежова сигурност; конфигурация, проверка и отстраняване на проблеми по компютърните мрежи. Също така той притежава голямо портфолио от Cisco сертификати като CCDA, CCAI, CCNP, CCSP, Cisco ISE; F5 BIG-IP Administrator, както и Fortinet Certified Network Security Administrator, AirWatch Sales, - Technical Pre-Sales and  - Technical Post-Sales Cloud Professional.

 • Георги Рибарски

  Георги Рибарски

  Мениджър Услуги и Решения Системна Интеграция

  Телелинк

  Георги Рибарски е инженер с 10 годишен опит в средата на информационните технологии и по специално мрежова и информационна сигурност. През годините стаж успешно се сдобива с различни сертификации включително Cisco - Cisco Certified Internetwork Expert Secuirty и Certified Information System Security Professional. В Телелинк е от 4 години където ролята му е да предоставя гамата от услуги, които Телелинк предлага, свързани с информационна и мрежова сигурност и изцислителни центрове от следващо поколение (next generation data centers) .

 • Петър Димков

  Петър Димков

  Главен консултант ИС

  Лирекс.ком

  Петър Димков е консултант с над 15 години опит в информационните технологии, от които над 7 в областта на информационната сигурност, управлението на проекти и одит на информационни системи. Участвал е в редица проекти за изграждане и внедряване на системи за управление на информационната сигурност и системи за управление на ИТ услуги по стандартите ISO 27001:2005 и ISO 20000-1:2008, както и проекти за одит на информационни системи и тестове на сигурността им (Penetration tests) за редица органи от Държавната Администрация и SME организации. Има богат опит в управлението на инциденти в сигурността и изграждането на процеси за управление. Сертифициран CRISC (ISACA), CPTE, ITIL с опит в извършването на оценка на рисковете за информационните активи.

 • Явор Михов

  Явор Михов

  IBM SW Business Development Manager

  NDB Ltd

  Явор Михов (NDB Ltd) отговаря за изграждането и развитието на партньорската мрежа на IBM България със фокус върху решенията за сигурност. Има 8 годишен международен опит както в дистрибуционните канали на основни IT вендори, така и със стратегически клиенти и партньори.

 • Георги Ганев

  Георги Ганев

  Analytics Leader

  IBM Bulgaria

  Георги Ганев е Analytics Leader в IBM Bulgaria. Георги отговаря за бизнес развитието на аналитичните решения свързани с управление и анализа на данните. Георги има 10 годишен опит в работата с клиенти от различни индустрии и в различни области на бизнеса - от управление на проекти за международни клиенти, до бизнес развитие на софтуерния и аналитичен бизнес на IBM за България.

 • Спас Иванов

  Спас Иванов

  Директор Продажби

  CENTIO

  Спас Иванов е сред създателите на офиса на компанията в Пловдив, а в последствие се присъединява към централния в офис в София. Иванов притежава Сертификат ITIL v3. Сертифициран водещ одитор по ISO 27001 и сертифициран вътрешен одитор по ISO 9001, ISO 20000-1 и ISO 27001. Предпочитан одитор по информационна сигурност от големи компании като ДБанк, Български пощи, ГДИН, Прокуратурата на Р. България и др. Завършил магистър в УНСС. Заедно с екипа на компанията осигурява информационната защита на Международната олимпиада по информатика през 2009 г. в гр. Пловдив. Лектор и водещ на конференцията за информационна сигурност “Reality in the cloud”, Катарино 2010 г. и “Real security in a digital world”, Велинград 2012 г. В ежедневието си, е човек с невероятно чувство за хумор. Винаги е позитивен и усмихнат.

 • Йована Костич

  Йована Костич

  Експерт продажби софтуерни продукти

  ТелеГруп

  През цялата си досегашна кариера Йована винаги е била фокусирана върху продажбите и бизнес развитието в областта на софтуерните технологии. С богатия си опит в работата с различни индустрии, тя има осъществени ключови ИТ проекти за оптимизация и трансформация на процесите за банковия, телекомуникационния и държавния сектор в Сърбия и Балканския регион.Йована е част от отдела за бизнес развитие на ТелеГруп и заема позицията „Експерт продажби софтуерни продукти“. В тази си роля тя отговаря за разширяване на пазарните позиции на компанията в сферата на софтуера за района на Югоизточна Европа и Близкия Изток.

 • Свилен Станчев

  Свилен Станчев

  Търговски Директор

  Ай Би Ес България

  Свилен Станчев е търговски директор. Преди да се присъдени към екипа на IBS, Свилен е работил 3 години в търговския екип на IBM България. Има опит във внедряването на сървърна и сторидж виртуализация, системи за бизнес анализ и управление на съдържанието в компаните. Интересува се от развитието на облачните услуги и в частност IaaS, PaaS, както и от планиране и изграждане на Disaster Recovery и бекъп системи. В момента активно участва в няколко проекта за изграждане на облачна инфраструктура с международен обхват.

 • Стоян Манолов

  Стоян Манолов

  Security Leader

  Hewlett Packard Enterprise Bulgaria

  Стоян Манолов е мениджър отдел „Услуги за корпоративна сигурност“ в Hewlett Packard Enterprise България. През 2008 година се дипломира с отличие като инженер „Компютърни Технологии“ в Щатския Университет в Алфред, Ню Йорк и започва работа в Hewlett Packard Enterprise България като инженер подръжка на системите за сигурност. През 2012 завършва MBA в Университетът за Национално и Световно Стопанство и продължава своето развитие в HPE с управлението на редица информациони системи за сигурност. Под негово ръководство българският екип, който изгражда и поддържа всички решения за антивирусен и криптиращ софтуер в Европа, нараства до 60 души технически и инженерен персонал и предоставя услуги на повече от 70 клиента на HPE. През 2013 година се заема с нова задача и успява да изгради от нулата екип от двадесет и двама инженери, които създават и поддържат решения за контрол на достъпа на най-големите играчи в комуникационната и енергийната индустрия в световен мащаб. В текущата си роля отговаря за развитието на бизнеса с услуги по киберсигурността на HPE за клиенти от EMEA региона (Европа, Близкият Изток и Африка). Носител е на редица световно признати сертификати включително ITIL, CompTIA Security+ и Symantec Technical Specialist/Technical Architect. Носител е на наградата „HPE Топ мениджър на годината“ за 2014.