Меню:
Назад към
EVENTS.IDG.BG
Начало

 


Топ 100
на технологичните компании в България
в класацията на вестник Computerworld България

05 юли 2017 г, София, Хотел Хилтън, лятната градина на ресторант “Сезони”За втори път Ай Си Ти Медиа ще награди лидерите в подготвяното от в. Computerworld България 20-о издание на “Топ 100” - класацията на водещите технологични компании в България.

И през 2017 година класацията ще се проведе въз основа на обективни финансови критерии - печалбата и брутните приходи от дейността за 2016 г. на български и международни компании от телекомуникационния, ИТ и аутсорсинг секторите, опериращи на родния пазар. На базата на подадената от организациите информация се прави сравнителен анализ.

Данните от изследването ще бъдат представени в специализирано едноименно печатно издание, а на 5 юли, в рамките на вечерна церемония, ще бъдат наградени победителите.

Проектът съдържа две основни класации – на доставчиците на телекомуникационни услуги и на фирмите, разработващи, доставящи и внедряващи решения и услуги в областта на информационните и комуникационни технологии.

Най-големите пазарни сегменти, в които ще има отделно класиране, са системната интеграция, аутсорсинг услугите, дистрибуция на ИКТ продукти, продажба на хардуер. Ще бъдат представени и отделни класации на фирмите според ръста на техния бизнес, най-бързорастящи компании за последните 3 г., най-рентабилни фирми и др.

Събитието през 2016