Меню:
Назад към
EVENTS.IDG.BG
Лектори
 • Венцеслав Кожухаров

  Венцеслав Кожухаров

  НСОРБ

 • Марин Калчев

  Марин Калчев

  Директор на дирекция “Информационни системи и моделиране на бизнес процеси”

  Национален осигурителен институт

  Марин Калчев е директор на дирекция “Информационни системи и моделиране на бизнес процеси”, Национален осигурителен институт. На настоящата си позиция стигa, след като последователно преминава през всички позиции от главен експерт до главен директор. След дипломирането си в СУ “Климент Охридски” със специализация в предизвикателната математическа дисциплина “Диференциални уравнения”, от 1982 г. започва като редови ИТ специалист в Държавната Комисия по Планиране. Там първо навлиза в тайните на мейнфреймите, а през 1985 г. участва във внедряването на първите персонални компютри. В периода 1989 – 1991 г. работи в ИТ компанията Microinvest. Член е на УС на Клуба на мениджърите по информационни технологии в България.

 • Николай Кречетов

  Николай Кречетов

  Управляващ директор за Централна и Източна Европа и ОНД

  InterSystems

  Николай Крецетов ръководи операциите на InterSystems в региона на Централна и Източна Европа и рускоговорящите страни. След присъединяването си към InterSystems през 1997 г., той изгражда присъствие на компанията в Русия и бившите СССР територии. Николай отговаря за няколко основни клиенти и проекти на InterSystems в региона. От 2015 г. Николай управлява производствените, маркетинговите и инженеринговите екипи на InterSystems в Москва, Прага и Будапеща. Започва работа в InterSystems, след като e работил за няколко от клиентите на InterSystems, където e бил разработчик на софтуерни системи и мениджър на проекти. Почетен випусник е на Московският институт по инженерна физика.

 • Снежанка Смилкова

  Снежанка Смилкова

  Ръководител отдел Бизнес анализи и контрол на качеството

  Информационно обслужване АД

  Снежанка Смилкова се занимава с бизнес анализи и управление на проекти в областта на IT от почти 10 години. Сертифициран професионалист е в следните направления: Project Management Professional, PMI-Professional in Business Analysis, Prince 2 Practitioner, ITIL Foundation.Работила е в сферата на енергетиката, телекомуникациите и развитието на електронното управление. От почти 2 години е ръководител отдел "Бизнес анализи и контрол на качеството" в Информационно обслужване АД с няколко успешни проекта в областта на ИТ.