Меню:
Назад към
EVENTS.IDG.BG
Лектори
 • Стамен Кочков

  Стамен Кочков

  Председател на УС на БАСКОМ, Вицепрезидент SAP Labs България

  Стамен Кочков отговаря за глобалната поддръжка на значителна част от продуктите на SAP. От май 2014 г. е председател на Управителния съвет на Българската асоциация на софтуерните компании – БАСКОМ.Стамен Кочков има повече от 15 години опит в софтуерното производство. Заемал е технически длъжности в български и чуждестранни софтуерни компании. През 2004 г. се присъединява към екипа на SAP Labs България, където участва активно в разработката и производството на редица иновативни продукти.Стамен Кочков е завършил „Информатика“ във Факултета по математика и информатика на СУ „Св. Климент Охридски“ и Executive MBA към University of Sheffield.

 • Олег Маринов

  Олег Маринов

  Ръководител на Службата по търговско-икономическите въпроси към Посолството на Република България в град Хошимин, Виетнам

  Посолство на Република България във Виетнам

  Олег Маринов e Ръководител на Службата по търговско-икономическите въпроси в град Хошимин към Посолството на Република България във Виетнам, с акредитация и в Лаос, Мианмар, Филипините и Камбоджа. Магистър е по международни икономически отношения от УНСС. Работил е в Министерството на външните работи, в Министерството на икономиката, в агенция към Министерския съвет, в държавни и частни фирми. Има богат опит в областта на международната търговия, международните дипломатически и икономически отношения.

 • Димитър Недков

  Димитър Недков

  Ръководител на Службата по търговско-икономическите въпроси към Посолството на Република България в град Анкара, Турция

 • Деница Николова

  Деница Николова

  Управляващ партньор

  ИЮ Консулт ООД

  Деница Николова е консултант управление на проекти финансирани от международни донорски програми, включително от фондовете на ЕС. Завършила е магистратура "Туризъм"  в СУ "Св. Климент Охридски" и "Управление на международни проекти" в УНСС. Има 13-годишен опит в разработване, управление и консултиране на инвестиционни проекти и на проекти в областта на образование, заетост, подобряване услугите на публичната администрация, изготвяне на планове за местно и регионално развитие, подготовка, програмиране и оценка на проекти и програми и др. В практиката си има повече от 100 успешно реализирани проекти в различни области, финансирани структурните фондове на ЕС и др. донорски програми. Вице-президент на Европейска асоциация за образование за устойчиво развитие и Член на УС на Българската асоциация на консултантите по европейски програми;   Член на Постоянна работна група за диалог с бизнеса по ОП Конкурентноспособнзост към МИЕТ, Член на Работната група за обществен диалог към Съвета за управление на средствата от ЕС.