Меню:
Назад към
EVENTS.IDG.BG
Лектори
 • Жени Бонева

  Жени Бонева

  Заместник-председател и председател на Комисията за членство

  ISACA – Sofia Chapter

  Жени Бонева притежава повече от 12 години опит в областта на информационни технологии и информационна сигурност, ИТ одит и съответствие, защита на данните и управление на информационните технологии. Кариерното си развитие започва като ИТ консултант и одитор в една от големите 4 одиторски компании, а след това продължава развитието си в областта на информационната сигурност във финансовата индустрия.Притежава международно признатите сертификати CISA на ISACA (Information Systems Audit and Control Association) в областта на одит, контрол, наблюдение и оценка на информационните технологии и бизнес системите, както и CISSP на ISC2 (International Information System Security Certification Consortium), фокусиран върху информационна сигурност. Притежава допълнителни сертификати в областите киберсигурност и компютърна криминалистика.В момента е заместник-председател на асоциацията ISACA - Sofia Chapter, както и председател на Комисията за членство в организацията.

 • Здравко Стойчев, CISM, CRISC

  Здравко Стойчев, CISM, CRISC

  CISO

  Societe Generale Експресбанк

  Здравко Стойчев се занимава професионално с управлението, риска и съответствието на информационната сигурност като има повече от 10 години опит в областта на сигурността на информацията и също така над 15 години разнообразен IT опит като проектиране на системи, разработка на софтуер, системна администрация и управление на проекти. Здравко е член на ISACA от 2007 година и е отличен със Certified Information Security Manager (CISM) и Certified in Risk and Information Systems Control (CRISC) сертификатите на асоциацията.

 • Светослав Христов

  Светослав Христов

  Председател на СД и Продуктов мениджър "Услуги за информационна сигурност"

  Eволинк АД

  Светослав Христов е един от основателите на Еволинк АД през 2004г. От тогава до днес той е ангажиран с широк кръг отговорности, свързани с управлението и дейността на компанията. Фокус на неговата дейност е внедряването и развитието на нови телекомуникационни и IT услуги. Сред големите проекти на Еволинк, зад които стои Светослав Христов, са - Платформата за облачни услуги на компанията (Evolink.Cloud), Мрежата за разпространение на видео съдържание (Evolink Video.CDN) и Еволинк дейта център София 2. Той е в основата и на най-новия сегмент в портфолиото на Еволинк - Управляеми услуги за информационна сигурност. Светослав Христов е стартирал кариерата си в телекомуникационния сектор през 1998 като част от екипа на един от първите Интернет доставчици в страната - Агенция Натурела. Впоследствие оглавява Интернет отдела на компанията. Завършил е Магистратура Финанси в УНСС и специализация Бизнес информатика в Софийския Университет.

 • Ина Бакалова

  Ина Бакалова

  Мениджър клиенти

  Darktrace

  Ина Бакалова е Мениджър клиенти в Darktrace. Фирмата е създадена от математици от университета в Кеймбридж. Използва алгоритми на изкуствен интелект за автоматизираното откриване и предприемане на действия срещу кибер-заплахи във всички видове мрежи. Като част от водещата в света компания по машинно обучение в областта на кибер-сигурността, Ина помага на много организации да управляват риска в кибер-пространството. Нейните познания за кибер-отбраната и значителният й опит в работата с високопоставени мениджъри допринася много организации да намерят решения в постоянно променящата се среда.